Steve Hackett (Genesis) & Gulli Briem (Mezzoforte) feat. Djabe

Steve Hackett (Genesis) & Gulli Briem (Mezzoforte) feat. Djabe

LUKUS a Mesto Lučenec Vás pozývajú na jedinečný hudobný zážitok! Do Lučenca prichádzajú významné osobnosti svetovej hudobnej scény!

Fantastický gitarista a skladateľ Steve Heckett (Genesis) a fenomenálny bubeník z islandského hudobného zázraku Mezzoforte. Hudobných velikánov bude sprevádzať fantastická hudobná skupina Djabe z Maďarska!

Steve Hackett

Hudobnú skupinu Genesis netreba hudobným nadšencom obzvlášť predstavovať. Táto kapela dala svetovej hudobnej scéne také mená ako Phil Collins či Peter Gabriel! Gitarista a skladateľ Steve Hackett nahral s Genesis šesť najlepších albumov a v roku 2010 bol spolu s kapelou Genesis uvedený v USA do Rockovej siene slávy. V Genesis sa realizoval aj ako autor množstva pesničiek. Skvelý inštrumentalista, inteligentný hudobný prejav a muzikálna vyspelosť, to je Steve Hackett!

Gulli Briem

Podobne ako Genesis, tak ani hudobnu bombu z Islandu netreba predstavovať. Mezzoforte patrí už desaťročia k absolútnej svetovej jazz funk fusion špičke! Nuž a motorom tejto formácie je práve bubenník Gulli Briem!

Djabe

Maďarská TOP kapela s vysokou medzinárodnou úrovňou! Fantastickí muzikanti a strhujúci hudobný prejav! Ich hudba kolíše na rozhraní jazzu, world music, funk či popu.

Predpredaj vstupeniek:

MIC Lučenec (budova starej Radnice)

Pokladňa Kina APOLLO

www.kultura.lucenec.sk (rezervácia vstupeniek a online predaj)

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.

Bicie

  • Gulli Briem

Gitara

  • Steve Heckett

Hudobná skupina

  • Djabe