Sedem bez záruky

Sedem bez záruky

Galéria

POZOR POZOR! Podujatie je kvôli zavedeniu protipandemických opatrení presunuté na dátum 19.5.2021! Vstupenky ostávajú v platnosti.

Ďakujeme za pochopenie a veríme že Vás v máji privítame na podujatí.

(POZOR Vstupenky si môžete zakúpiť aj v sieti Predpredaj.sk )

Milan Lasica a Jan Kraus sa stretnú v súboji glosátorov

Populárna talkshow Sedem bez záruky, známa z televíznych obrazoviek ako SEDEM po dlhšej pauze mieri k divákom. Tentokrát si počas predstavenia v Lučenci na stoličku ku slovenským stáliciam Elene Vacvalovej, Oľge Feldekovej, Jánovi Snopkovi a Milanovi Lasicovi prisadne aj najlepší český glosátor Jan Kraus. Vtipné komentáre a postrehy na aktuálne udalosti spoločenského a politického života budú zárukou kvalitnej zábavy.

Ak chcete zažiť najlepšieho českého a slovenského glosátora na spoločnom pódiu, nemusíte dlho čakať. Už v októbri ( 14.10. Lučenec ) sa tohtoročný jubilant Milan Lasica stretne na divadelných doskách s hercom a moderátorom Janom Krausom, ktorý si svoje jediné verejné vystúpenie na Slovensku v tomto roku poriadne vychutná.

Bezprostredná zábava, trefné postrehy a ostrieľaní komentátori prinesú dávku kvalitného humoru v talkshow Sedem bez záruky , ktorá v zájazdovej podobe úspešne zabáva divákov v slovenských mestách.

„Talkshow Sedem bez záruky organizujeme na Slovensku už ôsmy rok a súčasne tento rok pán Lasica oslavuje osemdesiatku. Chceli sme jemu a rovnako divákom pripraviť nejakú špecialitu ako poďakovanie, a myslím, že sa nám to podarilo. Veľmi nás potešilo, že Jan Kraus na našu ponuku prikývol a prijal výzvu byť súčasťou kvarteta najlepších slovenských glosátorov,“ uviedol producent podujatia Róbert Karas.

Tradične pridanou hodnotou talkshow Sedem bez záruky je atraktívny hudobný hosť.

Vstupenky na prestrelku vtipných komentárov, ktoré rozosmejú aj najnáročnejšieho diváka si môžete zakúpiť v sieti Predpredaj.sk

Dĺžka podujatia: 92 minút
Rok výroby: 2020
Dátum lokálnej premiéry: 14. október 2020
Dátum svetovej premiéry: 14. október 2020

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.

Moderuje

  • Elena Vacvalová

Hosť

  • Milan Lasica, Slovensko
  • Oľga Feldeková
  • Ján Snopko

Host

  • Jan Kraus, Česká republika