Lakomec

Lakomec

Galéria

POZOR POZOR!

Divadelné predstavenie Lakomec je zrušené!

Oznamujeme Vám že z dôvodu ochorenia jedného z protagonistov predstavenia umelecká agentúra Mystik, s.r.o. dnešné predstavenie zrušila. Ospravedlňujeme sa všetkým, ktorí si zakúpili vstupenky.

Vstupné bude vrátené v plnej výške. Vstupenky zakúpené cez internet budú refundované automaticky. Vstupné sa vráti na účet z ktorého bolo vyplatené. Ak ste si zakúpili vstupenky v MIC Lučenec alebo v pokladni kina Apollo, tieto Vám budú po predložení vstupeniek vyplatené na uvedených miestach. Ďakujeme za pochopenie.

Lakomec

bláznivá veselohra na motívy Moliéra, v ktorj účinkuje rodák z Lučenca Ján Jackuliak!

Jedno z ďaľších režijných diel od vynikajúceho režiséra Ivana Blahúta so skvelým herec-kým obsadením a veľmi inteligentným humorom jemu tak vlastným, čo diváci oceňujú aj v muzikáli Kubo po celom Slovensku a aj v Pražskej Hybernii. Neutichajúci potlesk, standing ovation!

Lakomec?

Pripraviť svojich potomkov na život v džungli lakomstva, arogancie, egoizmu, klamstiev nie je sranda. Vymyslieť  dokonalú strategickú hru - lebo škola hrou je to najlepšie, čo môže učiteľ pre svojich žiakov urobiť, to chve značnú dávku inteligencie a osobnej skúsenosti. Mladý arogantný dedič sa nenarodil s vlastnosťou „arogantného dediča”, ale ako čistý list, na ktorý jeho rodičia načmárali obludný kruh neduhov.

Alebo je to celé inak?

Snívame o živote, po ktorom túžime?

réžia, dramaturgia, výber hudby:  Ivan Blahút

kostýmy a scéna:  Jan Kocman

hudobná spolupráca (Con una rosa):  Marián Fero

choreografia:  Lukáš Bobalík

bulletin/plagát:  Michal Herman, František Lintner

účinkujú:

Ján Jackuliak

Judita Hansman

Miloš Chrappa

Rebecca Smudová

Predpredaj:  MIC Lučenec

              Kino Apollo

              www.kultura.lucenec.sk

              predpredaj.sk

Vstupné: 17,- Eur

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.