Ako dostať deda z domu

Ako dostať deda z domu

Galéria

Ako dostať deda z domu

(rodinný, komédia) Vstupné: 5,-

Originálny názov: The War with Grandpa

Réžia: Tim Hill • Scenár: Lisa Addario, Tom J. Astle, Matt Ember, Joe Syracuse • Hrajú: Robert De Niro, Uma Thurman, Jane Seymour, Christopher Walken, Rob Riggle, Laura Marano, Cheech Marin, Oakes Fegley, T.J. McGibbon, Juliocesar Chavez, Heather Johansen, Drew Scheid, Joshua Childs, Kendrick Cross, Veronica Alicino

Filmovými hviezdami nabitá rodinná komédia o neľútostnej vojne vnuka a jeho starého otca, ktorého hrá Robert De Niro. Peter je nadšený, keď sa dozvie, že dedko Ed bude bývať s ním a jeho rodinou v jednom dome. Ale len do chvíle, kým sa Ed nepresťahuje do jeho detskej izby. Peter sa svojho kráľovstva nemieni len tak ľahko vzdať a s pomocou kamarátov vymýšľa najrôznejšie spôsoby, ako starkého vyštvať z domu. Dedo sa však len tak ľahko nevzdáva a začne plánovať odvetu. Do vojny sa zapletú aj Uma Thurman, Christopher Walken a nestarnúca Jane Seymour.

Boje o osud sveta, vesmíru alebo ďalekých galaxií, súboje gladiátorov, terminátorov či titanov, to všetko je nič v porovnaní s tým, keď je v hre vaša detská izba a proti vám stojí nepriateľ s tvárou Roberta De Nira. Ako „foter“ robil peklo zo života Benovi Stillerovi, ako dedo je to ešte drsnejší protivník.

Rok výroby: 2019

Krajina pôvodu: USA

Dĺžka podujatia: 98 minút
Rok výroby: 2019
Dátum lokálnej premiéry: 1. október 2020
Dátum svetovej premiéry: 17. september 2020

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.